Maailmanlaajuinen
Teknologia

Google-rangaistuksen sivuuttaminen – 6-vaiheinen taskuopas peliin palaamiseksi

Googlen suuret algoritmimuutokset tapahtuivat jo kauan sitten, ja monille verkkovastaaville ja bloggaajille Panda ja Penguin ovat nyt vain tuskallinen muisto (Hummingbird oli paljon vähemmän tuhoisa useimmilla tileillä, joten siellä ei ollut liikaa vahinkoa).
Mutta vaikka monet meistä voivat nyt katsoa taaksepäin noihin aikoihin ja nauraa (ei ihan nauraa), siellä on edelleen monia paikkoja, joiden haavat pysyvät tuoreina. Monet yritykset eivät yksinkertaisesti ole koskaan onnistuneet toipumaan Googlen suurista muutoksista, ja ne ovat edelleen järkyttynyt vaikutuksista tänään.
Jos kuitenkin olet siinä tilanteessa, älä pelkää. Ajat ovat muuttuneet, ja meillä on nyt tarvittava tieto palatakseen takaisin peliin. Lue eteenpäin, niin tarkastelemme kuutta vaihetta, jotka sinun on suoritettava päästäksesi takaisin huipulle.

Peruskorjaus

Vaihe yksi on uudistaa sivustosi… tai ehkä jopa rakentaa se kokonaan uudelleen uudella verkkotunnuksella. Tämä saattaa kuulostaa rajulta, ja ajatus voi olla hieman epämiellyttävä, jos olet käyttänyt vuosia vauvan rakentamiseen, mutta on tärkeää muistaa, että sentimentaalisuus ei maksa laskuja. Yksinkertaisesti sanottuna: verkkosivusto, joka on mennyt liian pitkälle säästääkseen, kuluttaa vain enemmän aikaasi ja resurssejasi, kun sinulla on paljon parempi tilanne uudesta alun ja uudesta näkökulmasta. Älä pidä sitä täydellisenä menetyksenä: sinulla on nyt viimeisimmän sivustosi rakentamisen yhteydessä saatu tieto, ja voit hyödyntää tätä tehokkaasti tällä kertaa.

Kumoa

Jos päätät vain tarkistaa sivustosi tai pysyä samassa verkkotunnuksessa, sinulla saattaa silti olla paljon saapuvia linkkejä, jotka tulevat vähemmän kuin hyvämaineisista lähteistä. Tämä on kiusallinen krapula Googlen pingviinejä edeltäneeltä ajalta, joka tekee sinulle pahaa nyt, joten mene jahdata nuo linkit ja poista ne! Voit myös harkita brändäyksen uudistamista, jos myös sivustosi on saavuttanut maineensa (oletko varma, että et halua aloittaa alusta?).

Rekisteröidy Google+ -palveluun

Jos et ole vielä tehnyt tätä, Google+ -palveluun rekisteröityminen on loistava tapa päästä takaisin Googlen hyviin kirjoihin. Tällä tavalla voit linkittää verkkosivustosi profiiliisi, jolloin SERP-tietosi näkyvät paremmin ja voit päästä kenen tahansa piireihisi kuuluvan henkilökohtaiseen hakuun. Google+ on tällä hetkellä yksi tehokkaimmista SEO-työkaluista, joten älä unohda sitä.

Lisää läsnäoloasi sosiaalisessa mediassa

Google+ on erittäin hyödyllinen hakukoneoptimointityökaluna, mutta se ei ole vielä täysin valmis saavuttamaan suurimmat mahdollisten vierailijoiden ja asiakkaiden verkostot. Tätä varten haluat päästä Twitteriin, Facebookiin, Instagramiin, YouTubeen, Pinterestiin, Redditiin ja oikeastaan ​​kaikkialle muualle, missä voit luoda tilin.
Tässä on syytä pitää mielessä, että erilaiset sosiaaliset verkostot ovat hyödyllisempiä eri yrityksille ja verkkosivustoille. Siksi sinun tulee kokeilla useita niitä aluksi löytääksesi sinulle parhaan reitin markkinoille. Tämä on myös hyvä tapa saada välitöntä liikennettä, kun odotat palautumistasi Googlessa, jotta et joutuisi konkurssiin sillä välin.

Lisää korkealaatuista sisältöä… säännöllisesti!

Jos haluat verkkosivustosi kilpailevan tärkeimpien online-toimijoiden kanssa, tarvitset suunnittelun, joka kilpailee heidän kanssaan, ja sisällön, joka kilpailee heidän kanssaan. Ei riitä, että julkaiset kerran kahdessa viikossa rikki englannin kielellä, vaan tämän on oltava houkutteleva paikka, jonne ihmiset palaavat aina, kun he haluavat viihdettä tai tietoa. Vaikka myyt tuotetta, tarvitset siellä korkealaatuista sisältöä osoittaaksesi Googlelle, että olet tosissaan ja mainostaaksesi brändiäsi. Tämä voi tarkoittaa kirjailijan palkkaamista, mutta se on hyvä investointi.

Verkko

Linkkikauppa, artikkelien lähettäminen ja muut vanhat linkkien rakentamisstrategiat eivät vain estä sitä enää. Nykyään tarvitset korkealaatuisia linkkejä asiaankuuluville ja korkean tason sivustoille ja blogeille. Paras tapa tehdä se on löytää todelliset liiketoimintamahdollisuudet ja luoda todellisia kumppanuuksia oikeiden ihmisten kanssa. Tämä vie aikaa ja vaivaa, mutta se on nykyään ainoa tapa hoitaa liiketoimintaa. Älä pelkää nostaa puhelinta!

Related posts

Otsikko: Kuntoiluteknologian Tulevaisuus: Mitä Voimme Odottaa Käyttökelpoisista Laiteista?

Braylen Kaison

Viisi mobiiliapplikaatiota, joita matkustamisen rakastajat voivat hyödyntää nykyään

Braylen Kaison

4 siistiä tapaa twiitata blogitekstisi Turbo Driveen

Braylen Kaison