Matkustaa

Tärkeimmät syyt ryhtyä digitaaliseksi nomadiksi

Digitaalinen nomadi on henkilö, joka matkustaa työskennellessään tietokoneita ja Internetiä käyttäen. Tämä on elämäntapa, joka ei ollut aiemmin mahdollista, mutta verkon yleisyyden ja tietokoneiden tehon ansiosta se on nyt mahdollisuus lähes kaikille, jotka uskaltavat pyytää etätyösopimusta tai kokeilla perustamaan oman verkkoyrityksensä ja lopettamaan toimistotyönsä.
Sinun ei tarvitse edes matkustaa reppureppuihin Afrikan halki tai asua Perussa vuotta: voit yhtä helposti vuokrata bussin ja matkustaa ympäri omaa maatasi työskennellen liikkeellä ja pysähtyä silloin tällöin kotiin tapaamaan ystäviä ja perhettä. . Digitaalisena nomadina oleminen tarkoittaa sitä, että puretaan kahleet, jotka tavallisesti sitovat sinut yhteen paikkaan, ja teknologian voiman käyttäminen elääksesi haluamaasi elämäntapaa ja nähdäksesi nähtävyydet, joita haluat nähdä.
Mutta saatat kysyä, miksi. Miksi vaivautua perustamaan oma yritys / riidellä pomosi kanssa kuluttaakseen aikaa pysyvästi liikkumiseen? Tässä on joitain painavia syitä…

Kokemus

On epätodennäköistä, että haluat olla digitaalinen nomadi loppuelämäsi ajan. Valitettavasti tämä on sellainen elämäntapa, joka tekee sinusta nopeasti veronsa ja väsyttää, joten jossain vaiheessa haluat todennäköisesti asettua ja nauttia hieman hiljaisemmasta elämäntavasta.
Mutta sillä välin huomaat, että matkustaminen ja maailman näkeminen antaa sinulle runsaasti kokemuksia, jotka rikastavat sinua ihmisenä ja auttavat sinua arvostamaan kotia enemmän. Lomalle lähteminen ja matkustaminen jonnekin ilman määräaikaa ovat kaksi hyvin erilaista kokemusta. Vain jälkimmäistä tehdessään saat kokea tunteen, että meri sylii jalkojasi vasten, kun istut tähtien alla kirjoittamassa, tai tapaat joukon epätavallisia hahmoja ja pääset illanviettoon heidän kanssaan. esitteli itsesi yrittäjänä. Tapaat uusia ihmisiä, uusia nähtävyyksiä, uusia kulttuureja ja rakennat muistoja, jotka kestävät ikuisesti. Ja sen seurauksena sinusta tulee paljon pyöreämpi ihminen…

Vapaus

Tarkemmin sanottuna digitaalisena nomadina oleminen on yksi harvoista tavoista saavuttaa jotain, joka muistuttaa todellista vapautta. Suurin osa meistä ei ole vapaita. Olemme vapaita tekemään omat valintamme, mutta jos haluamme hankkia kodin ja elättää perheemme, olemme sidottu 9-5 työtuntiin, jolloin istumme pöydän takana ja meille kerrotaan, mitä tehdä suurimman osan ajasta. aika.
Kun sinusta tulee digitaalinen nomadi, voit vuokrata bussin ja mennä minne tahansa tuuli sinut vie. Kukaan ei kerro sinulle, mihin aikaan sinun on palattava, sinun ei tarvitse kysyä lupaa käydä vessassa, ja voit tutustua koko avoimeen maailmaan.
Ja sellaista elämän varmasti kuuluukin olla?